En ny nystart

Efter flera ryck, upp och ner, html-kodning, domänflyttar med motsträviga ISP:er, färdig blogglösning testar jag nu med att installera programvaran själv. Vi får se hur jag trivs med att inte ha full kontroll på allting, men eftersom form utan innehåll är värdelöst gör jag en kompromiss. En inte alltför vild gissning är att Användbarhet = Form * Innehåll och då innehållet tidigare gick mot 0 blev användbarheten låg. (Jag bytte blog för att den på mitt webhotell faktiskt var oanvändbar).

Vad kommer jag att blogga om då?

Som det står här ovan så ska jag blogga om mina tankar om design, användbarhet och kunskap. Detta är ett försök till att hålla bloggen tillräckligt smal för att vara av nytta av andra som har liknande intressen. Inlägg om andra ämnen kommer att hamna andra bloggar och mycket sällan kommer jag att korsposta.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.